Mot fjällen

2012-06-30 08:50:33 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Alldeles snart åker vi upp mot fjällen:)

Kommer nog inte kunna blogga på ett tag framöver men ska försöka! Hoppas ni får en fin helg och vecka här framöver, själv åker vi upp till åskan tydligen ^^

Fredag

2012-06-29 11:16:50 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Fick just reda på en sådan tråkig nyhet, herregud vad glad jag är att min lilla Wiggo finns här hos mig, allt kan försvinna så fort, på en millisekund..

Hoppas att det finn ork kvar att fortsätta och jag hoppas verkligen att folk stöttar er allt vad de kan så att ni får en liten hjälp att gå vidare med livet.

Sitter och gråter just nu, för det är så hemskt, så hemskt, ingen ska behöva gå igenom detta helvete.

Packat

2012-06-28 21:38:40 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Har inte hunnit med bloggen någonting idag :( Har bara packat och packat hela dagen plus att vi var till Peppe och Lollo en sväng för att säga "hej då" inför fjällenresan. Inga bilder har det blivit heller. Ska försöka blogga mer i morgon, vi får se hur mycket som hinns med, det är ju ännu mer att göra i morgon...

Allt ska ju in i bilen plus att det ska storstädas här hemma, hatar att komma hem till ett stökigt hem. Man vill ju bara komma hem och tänka: Gud vad skönt! Jag behöver inte tänka på någonting nu på flera dagar! :) Älskar den känslan så ja, imorn blir det STOR-städning!

Torsdag

2012-06-28 14:51:57 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Håller på att packa för fullt inför fjällenresan! Tänkte ju ta mig ut i det hyffsade vädret men jag vet allvarligt inte om jag hinner, måste verkligen packa, vi åker ju på lördag!
 
Ja alla matvaror som inte behöver vara kylda är ju packade samt Wiggos kläder, så nu är det bara ALLT annat kvar:P Men det ska bli skönt att åka iväg och bara ta det lugnt.
 
Jag ska rida en massa på Brella iaf ( en häst, inte en människa) :)

Träna!

2012-06-27 14:29:07 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu drar jag ner till gymmet! Ska hinna träna innan Stoffe kommer och hämtar mig, vi ska på birsta och handla en massa grejer till fjällen :)
 

Haha seriöst jag kan aldrig bli bra på kort, lazyeye, missförstå mig inte jag tycker om min kropp och mitt utseende men jag kan faktist nästan aldrig bli bra på kort. Ska lägga upp lite misslyckade bilder nån gång så kommer ni förstå.. x)

Presenter

2012-06-27 11:45:34 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Lägger upp bilder på två födelsedagspresenter som Wiggo fick. Jackan blir super till hösten och leksaken som han fick av annika är favvoleksaken just nu.

 
 
Åh vad blogg.se krånglar med mig nu! Den första bilden blir ju inte i rätt format...

Svettröv

2012-06-27 10:21:24 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Jag lider av en såkallad "svettröv", enligt mig i alla fall.
 
Ja jag svettas så sjukt mycket från RÖVEN, hur normalt är det?? Som i förrgår när jag var på gymmet och hade lingonvecka och tampongerna var slut, då kan jag inte direkt gå med superslickande träningsbyxor direkt utan måste använde mjukisbyxor. Som suger upp allt!
 
Helt seriöst efter att jag hade kört typ 3 maskiner kände jag att jag var blöt där bak och ja då kände jag lite diskret på arslet och ja jag var alldeles blöt! Så jävla pinsamt liksom, var ju typ 20 pers på gymmet. Så detta resulterade till att jag fick gå baklänges till varje maskin så att i alla fall de flesta inte skulle se mitt dyngsura arsle.
 
Tror ni att folk tittade på mig eller ? JA och haha när jag var klar och gick in i omklädningsrummet så hade jag två stora fläckar på byxorna vid "skinkvecken".
 
Jag och mitt arsle?! Hur normalt är det att svettas där liksom iaf såå mycket?! Skulle ju 1000 gånger hellre vilja att det forsade från facet istället.
 
Jaja nu är tamponger inköpta i alla fall så jag kan använda träningsbyxor igen som andas. Men tänkt på att varje gång ni sätter er på egos träningmaskiner så kanske det finns en möjlighet att det finns spår kvar av jennies rumpsvett där ;)
 
Tror att jag ska köpa en sån där flaska "absolut torr" och kleta in över hela röven tills nästa gång...

Dagens Wiggo

2012-06-27 09:47:19 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Vart inga bilder igår^^ Vart ju först åska och sedan var Wiggo på dåligt humör så det vart ingen tid kvar till bloggen, tyvärr.
 
Men lägger upp en "dagens Wiggo" nu i alla fall, vi ska ut i blåsten sedan så lägger upp lite bilder efter det. Ska nog passa på att träna medans Wiggo sover:)
 
 
 

Wiho!

2012-06-26 14:57:23 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Snart kommer det bilder! Hittade precis laddaren till kameran så nu kommer det upp bilder igen snart!! :D

Ni får en "gammal" så länge;)


Träna!

2012-06-25 18:22:07 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu ska jag iväg och träna en sväng! Sola ska jag också göra :)

Sorry för dålig bilduppdatering men hittar inte laddarjäkeln till kameran! Nu är både linsskyddet och laddaren borta! Måste ju verkligen hitta dessa innan vi åker till fjälls!

Trööött - Mobilinlägg

2012-06-25 10:17:35 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Är så sjukt trött idag, wiggo har precis somnat och jag känner bara att jag vill göra lika dant. Sova sova sova. Nej men sovrummet måste verkligen städas och disken måste diskas så det kan jag glömma.

Men jag känner mig sliten och uttråkad!! Förhoppningsvis kommer en vän hit idag och piggar upp mig annars blir det en lååång uppiggande prommis !


Wiggo Och Skohyllan

2012-06-25 08:37:21 Allmänt
» Kommentarer(0) «


För ungefär en timme sedan så hittade Wiggo skohyllan, har inte varit ett dugg intresserad av denna men nu så kom han ju på att det är superroligt att slänga runt alla skor. Inte lika roligt för mamma dock..

Uv-dräkt

2012-06-24 14:12:03 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Nu har jag beställt en uv-dräkt/overall till Wiggo! Har letat hela våren efter en sådan till ett bra pris, de är ju sviiindyra!
 
Hittade i alla fall en på Lekmer för 150 kr, 200 kr med frakt så det var ju helt ok. Hade ju ett presentkort på polarn och pyret med ville inte direkt lägga 400 kr på en grej som han bara kan ha en sommar.
 
Hoppas vi får hem den innan fjällenresan bara! Annars får jag be ngn hämta ut den:P
 
Här hittar ni den och andra uv-dräkter/tröjor/byxor till bra pris! :)

Wiggo

2012-06-24 11:48:21 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Wiggo i sin present från moster sin, ett Sverige-set! Tack syrran/moster!♥

Test av regnställ - testfakta

2012-06-23 20:01:51 Tips och Fakta
» Kommentarer(0) «


Inte direkt ny artikel men intressant! Det var ju mkt dåligt skit i vissa av dem..

Tror jag ska köpa lindex jacka för jag ÄLSKAR bamse plus att de hade ju ganska bra i test och är inte snuskit dyra..

 

Dagens Outfit

2012-06-23 12:03:59 Dagens Outfit
» Kommentarer(0) «


 

Glad Midsommar!! :)

2012-06-22 20:03:10 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hoppas ni har haft en bra midsommar! Det har vi i alla fall :)
 
Först var vi på tunet ( SJUKT mycket folk! ) där vi umgicks och träffade många :) Sedan åt vi supergod middag hemma hos Stoffes mamma och Sören. Det bjöds på sill och grillat, mumma !!
 
Lite bilder från dagen:
 

Fjällen!!

2012-06-21 21:47:20 Resa
» Kommentarer(0) «


Yeeees vi åker upp till fjälls i sommar!! Ni kan inte fatta hur glad jag är!! Egentligen hade vi inte råd eftersom stugorna är så jädra dyra att hyra även på sommaren men eftersom att jag har SÅDANA UNDERBARA,UNDERBARA,UNDERBARA föräldrar som betalar stugan så kan vi åka upp. Eller ja det är snarare en superfin lägenhet vi ska bo i!!
 
Jag är så himla glad!! Har åkt upp till fjällen varje sommar så länge jag kan minnas och att inte få åka upp i år var väldigt jobbig..
 
Men nu åker vi ju upp! Egentligen skulle jag åka upp själv nu till veckan men eftersom Stoffe ville följa med så blir det veckan därpå:)
 
 

Ångrar mig

2012-06-21 14:14:08 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Varför "gnällde" jag på bajseriet, 5 bajsblöjor bytta och mer kommer det!

Griiiiiiniiiiiiiiiig

2012-06-21 11:59:34 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Wiggo är så olik sig själv idag! Vaknade halv sju ( brukar vakna vid 9 ) och har varit grinig sedan dess. Bena har han jätteont i eftersom han tog sprutan i tisdags.. bara man rör vid "sprutsåren" så nästan skriker han! Ligger i sin spjälsäng och gnäller nu när han ska sova, Han vill VERLKLIGEN INTE SOVA!! Har gått tillbaka 100 gånger fram och tillbaka medans jag skrivit detta lilla.
 
Verkar vara väldigt hård i magen med, hade inte bajsat på typ 4 dagar men det kom liiite idag i alla fall som tur är men stackars mitt lilla hjärta, det är så hemskt att behöva se han såhär! Ingen feber verkar han ha i alla fall som tur är men han ser hängig ut.
 
Syrran var åkte hem alldeles nyss och hon tyckte också att han såg hängig ut..
 
Men det var jätteskönt att ha henne här en stund iaf, Wiggo blir så glad när han får träffa sin moster! :)♥
 
Nej nu ska jag försöka städa lite här hemma , om Wiggo somnar dvs..

Dagens Outfit

2012-06-20 10:29:10 Dagens Outfit
» Kommentarer(0) «


Japp, fröken orange... Och nu har jag endast på mig ett väldigt ljust solpuder som tydligen skulle vara perfekt men ikke!!

Onsdag

2012-06-20 09:49:44 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag ska jag försöka städa ur garderoben, Wiggo har blivit så duktig på att dra ner alla kläder så det ser förävligt ut i sovrummet!!

Kan inte ladda upp bilder på den här datorn men ska försöka lägga upp någon senare.

Idag blir ska vi åka till stan med Linnea och Lo! Superkul! :D

Dagens Outfit

2012-06-19 15:16:56 Dagens Outfit
» Kommentarer(0) «


Nu ska jag snart väcka Wiggolaz för vi ska ner till vårdcentralen för 1-årssprutan, usch, har bara dåliga minnen av de tidigare spruterna:/

Har precis duschat och klätt på mig , förhoppningsvis blir det inte åska när vi är ute!!! :S

Ni får en dagens sålänge♥



Hahaha ja dessa får duga!

Bantning och Dieter

2012-06-19 14:33:27 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Förstår mig inte direkt på det där med bantning och dieter, missuppfatta mig inte nu, alla får göra som de vill, detta är bara vad JAG tycker!

Ja varför ska jag ta upp detta med mina 54 kg? Enda gången jag har varit knubbig var då jag var gravid och då vägde jag som mest 84 kg, annars har jag för det mesta hållt mig på 50-52kg.

Men jag förstår verkligen inte om man nu vill gå ner vikt och går på diet, hur blir det när man har gått ner till den vikten som man vill hålla? Ska man gå på diet hela livet då för att kunna hålla vikten?

För när man slutar med dieten och äter som man åt innan går man ju upp alla kilon igen..

Ja jag fattar liksom inte, jag skulle nog bara tänka igenom mina matvanor och börja äta nyttigare och träna. Alltså, saker som jag skulle tycka va okey att äta hela livet och samtidigt kunna unna mig något gott då och då. Räcker inte det? Måste man banta och gå ner till 50 kg när ens idealvikt kanske är 60? Det mår nog inte kroppen särskilt bra av.

Nej alla är vi olika och har olika kroppar, vissa väger 50,70,80 och kroppen mår prima endå..

Upp 2 kg!

2012-06-19 14:16:53 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Wiho! Jag har gått upp hela 2kg sedan jag började träna! Har ju alltid legat på 50-52 men nu väger jag 54 kg! :D
Kanske har lite muskler endå då! :) Bryr mig inte direkt om hur mycket jag väger egentligen, men det är ju alltid roligt att se resultat på vågen.

Lektäcket borta

2012-06-19 12:31:02 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Nu har jag tagit bort lektäcket som Wiggo har haft sedan han var nyfödd. JÄTTEINTRESSANT tänker ni men jag tyckte det var jättejobbigt för nu känns det verkligen som att han inte är en bebis längre!

Lillen som bara låg där och pep, nu går han nästan liksom:) Herregud vad fort det har gått!




Liten bebis:)



Stor bebis :)

Träna! :)

2012-06-18 20:30:41 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu ska jag träna! I mina nya träningskläder dessutom!



Nej nu ska det ut och röras på fläsket! Och JA jag har fläsk!

Nybäddat

2012-06-18 17:08:09 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu visar jag upp en av presenterna som Wiggo fick, Ett jättefint påslakanset av min kusin Carro. Supersnyggt!! :)


Leksaker

2012-06-18 12:55:34 Shopping
» Kommentarer(0) «


Var ju tvungen att köpa något att ha alla leksaker i nu när vi har så många! Letade överallt, hittade jättefina tyglådor på Åhlens men självklart fanns det bara 1 turkos och jag skulle ha två så det gick ju inte. Men hittade  tillslut två fina gröna på Ikea för 79 kr/st. Vart jättebra och man fick plats med mycket i  dem :)



Trååååkigt!

2012-06-18 12:42:48 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Ingen vagn och ingen bil har jag och det som är så fint väder ute!! Men vi ska ju ut och gunga iaf, tur att vi har så nära, typ 10 m :P

Nej jag måste hitta på ngt snart känner jag, är så sjukt less på att sitta hemma!!

Shopping!

2012-06-18 11:22:58 Shopping
» Kommentarer(0) «


Handlade ju lite grejer igår på rean! I stort sett värdelös  rea på birstacity, tyckte bara det var H&M som hade "riktig" rea. Okey, Åhlens hade ganska bra de med.



Hängselbyxor till Wiggo: 75 kr (Ord. Pris 179 kr)



"Träningsbyxor": 199 (Ord. Pris 399 kr)  Stadium



"träningströja": 50 kr (Ord. Pris 99 kr)   Stadium



Solpuder och Mascara: 59 och 65 kr ( Vet inte Ord.pris)   Åhlens

Wiggos 1-årskalas!

2012-06-16 17:57:26 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Åh vad roligt kalaset blev idag! Fick så mycket beröm för pyntningen och tårtan så det var ju jätteroligt! Det var så mysigt med allt folk som kom och mycket fina presenter blev det! Tack alla ♥

Fick ett presentkort på Polarn & Pyret på 700 kr bland annat! Ska försöka lägga upp lite bilder på presenterna, men det var så många så alla dyker nog inte upp :P

Detta hade inte gått utan all hjälp jag fick av Annika iaf, så ett stort tack till dig! ♥



Självklart vart det "svampbob"-tema!! Men som synd var så försvann flera av bilderna, hittar dem ingenstans på kortet?! Tråkigt :(

Tandläkarn

2012-06-14 12:51:49 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren.. Hade ju ett hål som behövdes lagas. Tog bedövning men fan vad ont det gjorde en då!!! Så nu sitter jag här med halva käften bedövad helt i onödan...

Jaja mormor var barnvakt iaf och nu är han helt slut och ska sova. När jag har lyckats fått han till det ska jag hoppa in i duschen sedan träääääna. Låter det konstigt? Ja kanske det men jag måste duscha, håret är så fett och äckligt!

Ska även till stallet ikväll och rida med mammsen! Mamma och pappa åker ju bort på lördag morgon så då kan jag ju inte rida på typ 7 veckor?! Tråkigt men jag kanske kan åka och titta lite på annika så får jag ju iaf se en häst ;)

Onsdag

2012-06-13 19:31:30 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har jag varit ute med Wiggo hela dagen. Tog en låång prommis i solen, åt glass och låg och solade medans Wiggo sov. Nu ska jag träna!

Wiggo bloggar

2012-06-12 15:18:08 Wiggo Bloggar
» Kommentarer(0) «


Hej!

Idag har jag varit hos gammelfarmor, det var jättekul för jag fick två stoooora muffins å mumsa på och saft. Morfar kom också förbi gammelfarmor. Han skulle såga bort någon stubbe på tomten. Han hade med sig en jättestor kniv som lät jättehögt! Den var superläskig så då gick mamma hem med mig som tur var.

Idag är det ju min födelsedag! Mamma och pappa kom in och sjöng för mig i morse, då vart jag jätteglad och var ju självklart tvungen att digga till den vackra låten som de sjöng. Jag fick ett par jättesnygga byxor och en sak som mamma satt på vagnen, så nu är det jätteroligt att sitta i vagnen en längre stund.

Jag fick även öppna ett till paket som var från gammelmormor och gammelmorfar, de är ju uppe i fjällen så de kunde ju inte komma på min födelsedag, det var en jättefrän lastbil med en massa grejer i som mamma förklarade att man skulle ha på stranden.

Lite senare kommer mormor och morfar hit med mer presenter och tårta och allt! Nu ska jag ta mig en powernap för jag måste vara utvilad innan mormor kommer och busar med mig :)

Här får ni en bild på mig sålänge, visar alla presenter sedan!


Nytt kök

2012-06-11 14:29:47 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Åh äntligen börjar jag trivas här hemma nu när man har fått lite "nya" möbler samt köpt in lite annat. Vi ska jag självklart renovera köket när vi  lyckats spara ihop pengar till det. Inte billigt direkt...

Men jag införskaffade mig en ny duk i fredags till bordet samt en ny blomma:)



Försökte verkligen hitta en duk som passade till mina hemmasydda gardiner men det fanns ju inget som gick i turkost.. Så jag ska försöka hitta nya som passar bättre samt en ny kökslampa:)

Mitt första blogginlägg

2012-06-11 09:07:28 Wiggo Bloggar
» Kommentarer(0) «


Hej! Wiggo heter jag och jag tänkte börja blogga. Tycker att mammas blogg är så himla tråkig.. skriver ju bara om en massa kläder och andra onödiga saker.

Okey förutom inläggen om mig såklart de är ju mycket intressanta förstås!

Ja nu har ja mamma tagit en sig en liten vilopaus efter som att jag sover just nu ( Trodde hon ja! ;) )så då passade jag på att sno datorn lite.

Jag har ju kommit på ett nytt sätt att ta mig ut mitt såkallade fängelse (spjälsängen), ja ni mammor och pappor som läser detta: Hur kan ni stoppa ner oss i dessa fängelsen?! Vart man än tittar så är det ju galler överallt och där ska det va mysigt att sova ? nejnej tror inte det va.

Ja iaf så har jag ju kommit på ett nytt sätt att ta mig ut ur denna fyrkantiga sak, jag svingar mig i sängmobilen och sedan hoppar jag över! Smart va? Säg någon bäbis som har kommit på det..

Nu så har jag även tagit av mig blöjan för att retas lite extra med mamma.. hihi

Nej nu måste jag skynda mig tillbaka till sängen för jag hör hur hon börjar röra på sig där inne i sovrummet.

Los Kalas

2012-06-09 20:44:35 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag var vi ju på kalas hos lilla Lo:) Superkul och jättegott fika!


Dagens Outfit - Kalas

2012-06-09 11:53:08 Dagens Outfit
» Kommentarer(0) «


Nu ska vi snart åka iväg på kalas , det är lilla Lo som ska firas! :) Lägger upp en dagens innan vi åker ♥



Nya bralls från gina tricot: 199 kr och nytt vitt linne: 99 kr Spetslinnet är från JC


Lägger upp lite bättre bilder senare samt bilder från kalaset såklart :)!

Torsdag

2012-06-07 18:16:59 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har vi bara latat oss hela dagen, inte ens varit ut i finvädret.. Men har haft huvudvärk hela dagen så har inte haft ngn lust att gå ut men Wiggo fick iaf sova på balkongen:)


Ska ut till stallet så fort Stoffe kommer hem, han är på birsta för å köpa nya skor.

Nej nu måste jag ta hand om gnällfisen min♥

Wiggo badar

2012-06-06 14:50:58 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Wiggo vart så skitig efter lunchen så han fick lov å bada, nu plaskar det för fullt där inne och jag tror att Stoffe blir mer blöt än Wiggo^^




Longering

2012-06-05 21:15:10 Häst
» Kommentarer(1) «


Ja, longeringen gick ju sisådär. Har ju gått så himla bra de senaste gånger vi kört nu men nu när mamma och pappa tittade på när jag longerade så skulle hon bara "dra sig utåt" hela tiden. Galloppen fick vi kämpa på med bra länge innan hon ens tog hela varvet för det vara bara bus och rus som gällde tydligen.

Men lite motgångar måste man ju ha också hon var ju faktiskt jätteduktig på att lyssna från trav till skritt och tvärtom samt tempot i dessa gångarter. Men INTE galoppen, fortfortfort skulle det gå men som sagt så fick vi även till den tillslut.

Sedan löslongerade jag henne utan lina så hon fick springa av sig lite och efter att jag var klar så gjorde mamma lika dant och då passade jag på at fota. Fick även lite bilder på fölet som föddes förra veckan, såå otroligt smal och liten sötpluppen!

Bilderna vart lite suddiga, försöker och försöker ställa inte rätt inställningar på kamerajäkeln men inget blir riktigt bra. Det är ju supersvårt att ta en bild ju med en häst som springer i full fart. Men några hyffsade vart det iaf:)



Stallet

2012-06-05 17:11:41 Häst
» Kommentarer(0) «


Nu drar jag iväg till stallet! Ska longera Brellsan, vi håller ju på att träna för fullt med det nu och vi har tagit oss igenom de svåraste bitarna så nu är det bara att kämpa vidare.

Tar med mig kameran för en gång skull så ikväll får ni lite hästbilder här på bloggen :)

Dagens bus

2012-06-05 13:06:29 Dagens bus
» Kommentarer(0) «


Att dra ut halva pappersrullen för att sedan äta upp det är ju jätteroligt, inte lika roligt för mamma dock♥



Japp det är ett par gamla kalsonger...

Tisdag

2012-06-05 09:30:04 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Tråkigt väder idag, som vanligt! Kan det inte bli lite sol snart?! Man har ju inte lust att göra någonting, bara sitta hemma, inne. Nä usch vill inte gå ut men jag måste, lillbubbas ska ha sin friskluft...

Har ju iof vagnen inne nu så jag kanske ska lägga han i den så han får sova på balkongen idag = jag slipper att gå ut i pissvädret :D Hehe får se hur jag gör...

Fick en posetiv överraskning igår iaf av Stoffe, han är ju hemma imorgon!! Inte tänkte jag på det heller men åh vad roligt! Det är så skönt när han är hemma, det hinns med så mycket då och man kan hitta på något med hela familjen.


Jaja nu ska det hängas tvätt! Och vikas, men det sparar jag till gubben ♥

Kissie

2012-06-04 14:20:14 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Ja, jag läser faktiskt Kissies blogg, tycker den är intressant att läsa nu när hon har blivit "snällare" och nu var jag bara tvungen att kopiera ett inlägg som hon gjorde alldeles nyss. Det smartaste jag har läst på hennes blogg och jag håller med till 100%, skippa bantningen och träna och ät rätt i stället.

Lånat från Kissies blogg:

För att hålla mig smal bantar jag inte, jag har ändrat hur jag lever genom att ändra vanor.. Enkla grejer faktiskt men dom gör stor skillnad i längden :) Lite smågrejer som får igång förbränningen mm..

Sex snabba och smarta tips:


  • Drick två koppar kaffe 30 minuter före promenaden. Koffeinet ökar frisättningen av fett från fettcellerna och du bränner mer.
  • Ät en bra frukost så minskar sötsugen under dagen.
  • Ha en ”äta vad du vill dag” varje vecka då du får äta vad du vill, istället för att hela tiden stoppa i dig massa skit.
  • Styrketräna någon gång varje vecka så ger det dig muskelvikt och fler muskler förbränner mer fett, även i vila.
  • Ha alltid med dig en vattenflaska i väskan. Ta en klunk när du känner sötsug och skit i snacks eller godis.
  • Skit i att banta, du hamnar lätt i en kamp mot hungern som du förr eller senare förlorar

 

 


Dagens Wiggo

2012-06-04 10:24:11 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Nu drar vi iväg till stan för att äta lunch med mamma min :) ♥


Nytt bord och soffa

2012-06-03 19:45:01 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu har vi precis burit upp vår "nya" soffa och bord , samt stolar.

Farfar min ska ju flytta från huset sitt och då fick de inte plats med grejerna i den nya lägenheten. Så då fick jag dem!:D

Älskar grejer som är lite så där  använda och slitna, så himla snyggt! Stoffe gillade inte grejerna men han får lära sig att leva med dem! ;)

Det återstår bara nu att klä om stolarna i något snyggt tyg och att klä in soffan så att den inte blir så hård att sitta på.




Pappsen hjälpte oss att transportera möblerna ♥ Kunde inte rotera bilderna eftersom att datajäveln dampar som vanligt.

Lördag

2012-06-02 14:07:28 Wiggo <3
» Kommentarer(0) «


Idag har jag tränat med Linnéa , tränade vid tio så det vart tidigt idag. Wiggo fick även han hänga med för Stoffe var tvungen att fixa bilen.

Wiggo vill inte sova fast han är så himla trött, sov i ngn minut sedan vaknade han. Det verkar vara någon förkylning på g, ingen feber men hostig.